ontmoetSJRD

OntmoetSJRD ontwikkelt creatieve communicatiemiddelen en -strategieën voor (semi)overheden, de sociale- en dienstverlenende sector en de zakelijke markt. Online én offline. Dit doen we met een team van (freelance) specialisten. We werken op een persoonlijke en informele manier samen: met elkaar, maar ook met onze klanten.

Het verhaal achter je organisatie staat hierbij altijd centraal. De kern van je boodschap, de ambitie van je organisatie, daar draait het om. Wij leggen deze bloot en vertalen hem in een sterk en verfrissend concept. Een haakje. De basis voor je communicatie. Of dit nu een abricampagne, een event, je nieuwe huisstijl, een website of een brochure is, het is de boodschap die telt.

Samenwerken

Goede ideeën bedenk je niet alleen. Daarom werk ik samen met een team van creatieve professionals. Ieders expertise wordt op het juiste moment ingezet. Van Kick-off tot realisatie, van strategie tot online marketing, ieder vanuit eigen kracht.

Vaak starten we vanuit co-creatie of onderzoek om de kern te bepalen. Daarna gaan we pas verder met concept, product of dienst. Zo komen we tot ideeën die echt bij jouw doelgroep passen.

Op deze manier werken we in een stevig team op maat samen met jouw organisatie om jouw doelen te bereiken.

 

Wat maken we

Wie maken het

Sjoerd Cloos

Creative director
Concept & design

Mail Linkedin

Hugo Peels

Media design
& concept

 

Mail Linkedin

Roel Smeets

Animatie – Motion Design
Illustratie

 

Mail Linkedin

Sjoerd Boonstra

Film-director
Video & media producties

 

Mail Linkedin

Adrie Mooi

Creative strategist

 

Mail

Karlijn Meulman

Tekstschrijver
Contentspecialist

 

Mail Linkedin

Fabio Serra

Intern
Grafisch ontwerp

 

Mail

Freek van den Bosch

Intern
Media design & webdevelopment

 

Mail Linkedin

Robin Boom

Online marketeer, Google optimalisatie, Google Analytics en Google Adwords

Mail Linkedin

Laurine Simkens

Online strategie,
online advertising en meetbaarheid

Mail Linkedin

Wat maken we

Creatieve concepten

Onze concepten brengen ambities tot leven. Veelzeggende beelden. Rake woorden. Het concept is het haakje: alles wat we vanaf nu bedenken, hangen we hieraan op.

Campagnes

Doelgerichte campagnes die net even anders uit de hoek komen, daar staan we om bekend. Opvallend waar kan, slim waar nodig. Online en offline gaan hierbij hand in hand.

Van huisstijl tot explanimation

Brochures en folders. De perfect passende huisstijl. Animaties, infographics of explanimations. You name it, we make it. Zolang het maar past bij het concept en bij je doelen.

Online oplossingen

Website, app, vlog of Facebookcampagne, Met de juiste online aanpak helpen we je bedrijf onder de aandacht te brengen bij een groot publiek.